LindabTanken - Fyldt med gode tanker

Byg grønt med stål og få op til 30 års garanti

15. august 2019 / af René Jensen | Tagget med: Viden, Gode råd, Fra eksperten, Vidste du at, Byggekomponenter

0 Kommentarer

Carina Peterson700x200Carina Petersson, Product & Digital Development Manager hos Lindab Profil AB

Stål er et af de mest anvendte materialer af alle og det mest alsidige. Anvendelsen af farvebelagte stålprofiler som byggemateriale er stigende. Den alsidighed som lakeret stål giver med hensyn til form, farver og den lange levetid, betyder stor frihed og tryghed hos arkitekten og bygherren.

Læs mere

Hvorfor er stål det nye sort ømn... eller grøn?

28. marts 2019 / af Morten Nicolaisen | Tagget med: Viden, Vidste du at

0 Kommentarer

staal

Ja, det er lidt underligt for vi har jo anvendt stål i rigtig mange år. Men det ser ud til at det massive fokus på bæredygtighed i byggeriet, har åbnet øjnene for stålets "grønne" egenskaber.

Læs mere

EPD, DGNB og bæredygtighed på 2 minutter

5. oktober 2017 / af Alex Løkkegaard | Tagget med: Viden, Vidste du at, Byggekomponenter

0 Kommentarer

dgnb

Bliver du forvirret af DGNB, EPD og CE? Ja, så er du ikke den eneste! Vi giver en forklaring på hvad der er hvad, og hvorfor det overhovedet er vigtigt.

 

Læs mere

Værd at vide om tagrender og nedløbsrør

12. juni 2017 / af René Jensen | Tagget med: Vidste du at, Byggekomponenter

0 Kommentarer

vidste-du-at-tagrender.png

De skal være så diskrete som muligt, og alligevel spiller de en stor rolle – særligt i fremtiden. Måske er det på tide at bringe dem frem i lyset. For de bliver vigtigere end nogensinde i de kommende år.

Tagrender og nedløbsrør skal være der – og helst fylde så lidt som muligt. Det samme gælder nedløb, der ofte placeres ved hushjørner og nogle gange midt på husmuren. Det kan dog være værd at give dem lidt opmærksomhed, for de behøver ikke at blive gemt væk. De er både i design og funktion fulgt med tiden. Selv om tagrender er et grundprodukt, noget alle huse har behov for, behøver de nemlig ikke at være kedelige.


Så lad os lige kigge lidt nærmere på tagrender – hvad kan de, og hvad kan du med dem. Udgangspunktet for denne lille reminder er de mange spørgsmål, vi dagligt får om tagrender.


Læs mere